Ataşehir İlçe MEM den Misafirlerimizi Ağırladık.

Rüzgar Türbinimizin faaliyete geçmesi ile birlikte misafirlerimizi de ağırlamaya başladık.

Ataşehir İlçe MEM Şube Müdürü Sayın Naci CENGİZ ve Ataşehir İlçe Okul Müdürlerimizden Sayın Cengiz DEMİRBAŞ ziyaretimize geldi. Kendilerine okul müdürümüz Sayın Kahraman UZUNOĞLU eşlik ederken Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanı öğretmenlerimiz Sayın Demet GENEL SOYER ve Sayın Erkan KAPLAN , türbinin montaj süreci , teknik özellikleri, sistemin kazandıracakları konusunda bilgi verdiler. Misafirlerimiz , okulumuza kazandırılan bu teknolojinin Mesleki ve Teknik Eğitim ayağında bizlere sağlayacağı katkılar hakkında memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve evsahipliklerinde dolayı okul müdürümüz ile alan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

26.03.2022 2039

26-03-202226-03-202226-03-202226-03-2022