9.Sınıflarımza Yönelik Oryantasyon Eğitimi Verildi

Okulumuzda 9.Sınıflarımıza yönelik Oryantasyon Eğitimi düzenlendi.

Oryantasyon ; Fransızca kökenli bir kelimedir. Kılavuzluk etmek, yönlendirmek anlamına gelir. Bu bağlamda oryantasyon ne demek sorusunu en basit haliyle tanıtım, alışma ve uyum süreci şeklinde yanıtlayabiliriz. Okulda oryantasyon; çocuğun yeni ortamını ve içinde yer alacağı durumları tanıması, bunlara alışması ve mevcut şartları kabullenebilmesi için; yakın çevreyi, okulu, karşılaşacağı uyarıcıları tanımaya yönelik yapılacak çalışmaları içermektedir.

Bu tanım kapsamında öğrencilerimize . Sınıflardan sorumlu Okul Psikolojik Danışmanımız Sedat Atekin tarafYeni öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz, ERK ailesinin bir ferdi olarak aramızda olmalarından mutluluk duyuyoruz.

16.09.2022 327

16-09-202216-09-2022