Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanımız Beykent Üniversitesinden Panelist Öğretim Üyelerini Ağırladı.

Beykent Üniversitesinden panelist öğretim üyelerini ağırladık.  Beykent Üniversitesi öğretim üyesi Sayın Dr.Serdar KARGIN ve Sayın Dr.Sevgi AYDIN misafirimiz oldu. Sevgili hocalarımız Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanı öğrencilerimize konferans salonunda çok etkili bir seminer verdiler. Seminerin konu başlıkları tüm öğrencilerimizi de yakından ilgilendiren İnsan İlişkileri , Öğrenci Gelişimi , Kendini Birey Olarak Tanıma ve Birey Olarak Varolma , Kişisel Gelişim ve Faydalı İnsan Olma şeklindeydi. İnteraktif geçen seminerin sonucunda öğrencilerimiz farkındalıklarını arttırırken panelistlerimiz de öğrencilerimizle yakından ilgilendi.

Katılımları ile bizleri onurlandıran Sayın öğretim üyesi hocalarımıza , seminerin düzenlenmesinde emek veren Yenilenebilir Enerji Teknolojileri öğretmenimiz Sayın Hızır KADIOĞLU'na ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

25.03.2022 2441

25-03-202225-03-202225-03-202225-03-2022