Bilişim Vadisi Gezimiz

Okulumuz Bilişim Teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencileri Bilişim Vadisine teknik gezi gerçekleştirdi.

AMP grubu 10.sınıf öğrencileri , alan meslek öğretmenleri Öznur ÖCAL ve Nalan YILMAZ nezaretinde Kocaeli Gebze yerleşkesinde faaliyet sürdüren Bilişim Vadisisini ziyaret ederek yetkililer aracılığıyla bilgi edindiler.

Karşılamanın ardından , Bilişim Vadisinin işleyişi, bünyesindeki alt organizasyon ve yapılar hakkında bilgilendirme semineri, TOGG paletinden çıkan ilk aracın ziyareti, airCar aracı hakkında bilgilendirme , Kuluçka Yönetim Merkezini ziyaret ve bilgilendirme semineri etkinliklerine katıldılar.

Bilişim Vadisindeki gezide bizlere evsahipliği yapan yetkililere çok teşekkür ediyoruz.

24.11.2023 297