İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan GÜR Okulumuzu Ziyaret Etti

24.02.2021 922

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nün Mesleki ve Teknik Eğitimden sorumlu müdür yardımcısı Sayın Serkan GÜR ve WAGO Türkiye Genel Müdürü Sayın Turgut Çekiç, okulumuzu ziyaret etti.

İlerleyen günlerde yapılabilecek protokoller ve sektörle iş birliği konularında fikir alışverişinin yapıldığı bir toplantının ardından ziyaretçilerimiz, teknik atölyelerimizi gezdi.

Daha sonra Serkan Gür, teknik öğretmenlerimizle bir araya geldi. Okulumuzun şartlarının daha da iyileştirilmesi adına neler yapılabileceği, öğrenci ve öğretmen eğitimleri konusunda hangi adımların atılması gerektiği gibi konularda istişare yapıldı.

Ziyaretlerinden ötürü Sayın Serkan GÜR'e ve Sayın Turgut ÇEKİÇ'e teşekkürlerimizi sunarız.

24-02-202124-02-202124-02-202124-02-2021