İstanbul Üniversitesi Tanıtım Günlerine Katıldık.

12. Sınıf Öğrencilerimizle birlikte  Eket Fuarcılık tarafından organize edilen Üniversite Tercih Fuarları kapsamında İstanbul Üniversite Tanıtım Günleri'ne katıldık. Gezi yerimiz Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı oldu. Gezimiz sabah 09.00 da başladı.  Fuar etkinliği için Müdür Yardımcısı Ersin KÖSE ve Müdür Yardımcısı Fatih DEMİRTAŞ öğretmenlerimizin gözetiminde Ataşehir ilçesindeki okul bahçesinden otobüs ile Lütfi Kırdar Kongre ve sergi Sarayına hareket edildi. 12.Sınıf öğrencilerimiz için ihtiyaç duydukları bir deneyim oldu. Farklı üniversitelerin ve alanların tanıtımları ile  vizyonalrını geliştiren öğrencilerimiz fuardan memnun ayrıldılar.

2 gün sürecek olan fuarı ziyaret etmek isterseniz buradan gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

Geziye danışmanlık eden öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

02.03.2022 849

02-03-202202-03-202202-03-2022