Okulumuz Medeniyet Okumaları Grubu Gezi Faaliyeti Gerçekleştirdi

Okulumuz Medeniyet Okumaları Grubu Gezi Faaliyeti Gerçekleştirdi. Katılan öğrencilerimiz  Medeniyet Okumaları Projisindeki öğrencilerimizdi. Gezi faaliyetini organize eden öğretmenlerimiz Sn.Özlem Işımlık ve Sn.Zeynep Yılmaz himayesinde İslam Medeniyetleri Müzesi'ne, ardından Çamlıca Tepesi'ne , gezimizin sonunda da Çamlıca Cami' ne gidildi.

Mekanların ziyareti sırasında orada bulunan yetkililerden bilgiler alındı, mekanlar öğrenciler tarafından çok beğenildi. İlgiyle geçirilen süreç içinde Topkapı Sarayı'ndan bir çok eserin İslam Medeniyetleri Müzesine getirildiği bilgisi de alındı.Abu Hayat Işık Gösterisi düzenlenirken öğrencilerimiz ilgiyle izledi. Çamlıca Camii rehber eşliğinde gezildiği için aydınlatıcı bilgiler de alındı. İslam Medeniyetleri Müzesi bünyesinde yer alan Büyük Kütüphane de ayrıca gezi sürecinde ziyaret edildi.

Organize eden sayın öğretmenlerimize ve katılımları ile büyük fark yaratan sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

29.03.2023 437

29-03-202329-03-202329-03-202329-03-2023